budgetbegeleiding voor senioren

Begeleiding voor senioren:
Senioren willen ook op administratief en financieel gebied zo lang mogelijk zelfstandig blijven. Deze groep heeft echter te maken met een aantal specifieke problemen. Zo is de relatie met hun bank de laatste jaren aan vele veranderingen onderhevig. Het persoonlijke contact met “de mevrouw achter de balie” is verdwenen en de verregaande digitalisering van alle mogelijke informatie maakt het erg onoverzichtelijk. Ook ziekte of het overlijden van de partner heeft vaak administratieve en financiële onrust tot gevolg waardoor er weinig tijd overblijft voor de emotionele problemen welke deze gebeurtenissen met zich meebrengen.

 

Er zijn tal van zaken waarmee HB&T u van dienst kan zijn. Hierbij valt o.a. te denken aan het in kaart brengen van alle inkomsten en uitgaven; vragen of problemen m.b.t. bankzaken zoals rekeningen, pasjes etc.; het in contact brengen met de nodige specialisten (notaris, accountant etc.) of instanties (gemeente etc.); onduidelijkheden over afrekeningen van energienota’s etc.; opzeggen van een abonnement en het verzamelen van alle documenten ten behoeve van de belastingaangifte.

 

Door op geregelde tijden de financiële situatie samen met u te bekijken, alle administratie naar uw wens te ordenen en eventuele vragen te beantwoorden, ontstaat er een overzichtelijke situatie welke de nodige rust met zich mee zal brengen.

Presentatie bugetbegeiding voor senioren
Budgetbegeleiding voor senioren.pptx
Microsoft Power Point presentatie 236.2 KB