Wie ben ik?

Mijn naam is Angella Hendrix (1967) en ik woon in Urmond (Limburg). Ik ben getrouwd en de trotse moeder van een zoon. Ik vind het heerlijk om lekker te koken waarbij de Italiaanse keuken favoriet is. Hierbij verse groenten uit mijn eigen tuin te kunnen gebruiken geeft een extra goed gevoel. We proberen ieder jaar even naar Italië te gaan om daar te genieten van het “goede leven”. Verder zijn de bergen een favoriete bestemming voor mooie wandelingen in de prachtige natuur.

Na het behalen van mijn Atheneum diploma ben ik via een vakantiebaantje in de financiële wereld terecht gekomen. In 2002 heb ik een opleiding voor Counselling en Coaching gevolgd waardoor mijn interesse in het begeleiden van mensen steeds groter werd. Na 25 jaar werkzaam te zijn geweest bij diverse banken heb ik in 2010 het besluit genomen mijn loopbaan voort te zetten als onafhankelijke financiële en administratieve coach. Met de start van Hendrix Budgetbegeleiding & Thuisadministratie (HBenT) is dan ook een lang gekoesterde wens in vervulling gegaan. Mijn ervaring in de financiële wereld zorgt voor een goed gevulde rugzak. Om ook iets te kunnen betekenen voor mensen welke in financiële problemen dreigen te geraken heb ik een opleiding gevolgd voor Budgetcoach bij Eef van Opdorp  van Mijnbudgetcoach.nl (bekend van het RTL4 programma “Uitstel van Executie”).

 

 

Het is mijn ambitie mensen te begeleiden met allerhande financiële aangelegenheden en de daarbij behorende thuisadministratie. Hierbij vormen het persoonlijk contact, vertrouwen, integriteit en respect de belangrijkste bouwstenen voor een prettige samenwerking.

 

Ik verheug me erop u te mogen ontmoeten!

 

HBenT staat geregisteerd bij het College Bescherming Persoonsgegevens.